menu

Admiral
nasze przepisy
Admiral 3

Poleca Remigiusz Rączka


← Lista przepisów

TATAR ZE ŚLEDZIA ALA ŁOSOŚ

Składniki

150 g śledzia a'la łosoś
80 g ogórków konserwowych (korniszonów)
40 g cebuli :
10 g kaparów (jeśli lubimy)
10 g oleju spod śledzia a'la łosoś
sól i pieprz do smaku

Jak przyrządzać?

Śledzia a'la łosoś, ogórki i cebule drobno kroimy. Dodajemy kapary, olej spod śledzia a'la łosoś i wszystko razem mieszamy. Doprawiamy pieprzem i solą według własnego uznania. Podajemy ze świeżym pieczywem lub na krakersach . Bardzo smaczne, szybkie danie. Smacznego.

Admiral

poznaj więcej przepisów

ŚLEDZIE W ZALEWIE POMIDOROWEJ

Przygotować zalewę: składniki wymieszać w misce trzepaczką, tak, aby olej dobrze połączył ...
Czytaj dalej

ŚLEDZIE W WINNEJ ZALEWIE

Przygotować zalewę: składniki wymieszać z 300 ml wody, podgrzewać, aż cukier się rozpuści, ...
Czytaj dalej

ŚLEDZIE W SOSIE MUSZTARDOWO-ŚMIETANOWYM

Śledzie opłucz i pokrój na dwucentymetrowe kawałki. Zrób marynatę: wszystkie składniki ...
Czytaj dalej