Robimy to co najlepsze, nie to co najłatwiejsze.
Doskonałość, działanie z pasją i ciągłe dążenie do - "jeszcze lepiej".
Mamy naturalną ciekawość nowych rzeczy, słuchamy, uczymy się, pokonamy wszystkie przeszkody stojące na drodze do sukcesu.
Pracownicy są naszym oczkiem w głowie, uczymy inwestujemy w ich rozwój, wspieramy, wierzymy w naszych ludzi.
Wierzymy w siłę wspólnej pracy i własnego wkładu do każdego działania. Wspólne dobro jest w centrum wszystkiego co robimy.
Po zakupie w 2004 roku zakładu mięsnego w Lędzinach i przystosowaniu go do potrzeb przetwórstwa rybnego rozwinęliśmy gamę produktów oraz zaczęliśmy wprowadzać produkty pod marką Admirał na rynek, szybko zdobywając uznanie konsumentów.
Przełomem w działalności firmy był rok 2004. Rok wejścia Polski do Unii Europejskiej i przyjęcie w raz z tym faktem przepisów i standardów Europejskich w obszarze produkcji żywności.
Dostosowanie infrastruktury zakładu oraz procedur produkcyjnych do tych wymagań było dla wszystkich działających w kraju zakładów dużym wyzwaniem.
Zarząd i pracownicy firmy Admirał dzięki ciężkiej pracy i konsekwencji działania jako pierwszy zakład przetwórstwa rybnego w województwie śląskim uzyskał decyzję o zakwalifikowaniu zakładu produkcyjnego do obrotu, potwierdzającą spełnienie wszystkich wymogów.
Dziś z rozrzewnieniem wspominamy tamte czasy. Aktualnie produkcja odbywa się w zakładzie całkowicie zmienionym, nowoczesnym. Procesy produkcyjne zostały zmechanizowane i zoptymalizowane. Zakład posiada standardy międzynarodowe potwierdzające jakość, higienę i bezpieczeństwo produktów. Z tamtych lat pozostał jednak entuzjazm oraz wiara w sukces. Sukces, który rozumiemy jako wspólny sukces - jak pięć palców jednej ręki.